عوارض ایمپلنت دندان :

بعضی از عوارض بعد از کاشت ایمپلنت ممکن است بروز کند که البته موقتی خواهد بود:

الف) عوارض ایمپلنت دندان (موقتی) : لق شدن مختصر دندان کنار ایمپلنت که البته بعد از حدود یک ماه به حالت طبیعی بر می گردد.

ب) عوارض ایمپلنت دندان (موقتی) : درد بعد از جراحی و کاشت ایمپلنت می باشد که گاها یک امر اجتناب ناپذیر است و احتمالا میزان آن با شدت جراحی و سختی جراحی ایمپلنت وابسته است و بهترین راه کنترل درد استفاده از مسکن دو ساعت قبل از جراحی است که مصرف مسکن مانند ژلوفن یا بروفن قبل از جراحی کمک می کند تا درد و تورم بعد از کاشت ایمپلنت به طور محسوسی کاهش یابد، البته در صورت کاشت ایمپلنت با کمک تکنیک پانچ ( بدون شکافتن لثه ) به میزان بالایی درد بعد از جراحی کاهش می یابد و حتی گاها نیازی به مصرف مسکن برای کاهش درد ایمپلنت نیست.

ج) عوارض ایمپلنت دندان (موقتی) : تورم بعد از کاشت می باشد که گاهی بعد از کاشت برای بعضی از بیماران بروز پیدا می کند که بروز تورم و کبودی یک یا دو روز بعد از کاشت ایمپلنت بروز می کند و پس از یک هفته کاهش می یابد و بهبودی حاصل می شود.

د) عوارض ایمپلنت دندان ( موقتی ) : در بعضی از موارد بخصوص در فک پایین ممکن است گزگز و یا بیحسی گوشه لب بعد از جراحی کاشت ایمپلنت مشاهده شود که این بیحسی یا گزگز یا کرختی امری طبیعی است و این حالت بیحسی پس از گذشت زمان بهبود می یابد.

ه) عوارض ایمپلنت دندان :

  • گاهی پس زدن و جوش نخوردن ایمپلنت می تواند به دلیل استفاده از رژیم غذایی سفت و محکم بخصوص در روز اول در سمت و ناحیه جراحی شده که ایمپلنت در آن ناحیه کاشته شده میباشد و بخصوص ریسک پس زدن موقعی بیشتر میشود که در آن ناحیه پیوند استخوان هم انجام شده باشد.
  • از مشکلات دیگر عدم کنترل قند خون و یا به عبارت دیگر دیابت کنترل نشده از عوامل مهم و اثرگزار در ریسک پس زدن ایمپلنت میباشد و به همشن دلیل بررسی قند خون قبل از شروع درمان و نیز کنترل قند خون در دوره جوش خوردن ایمپلنت ضروری است چرا که یکی از عوارض قند کنترل نشده احتمال بروز عفونت میباشد.
  • از عوارض دیگر به علت تاثیر دیابت بر عروق خونی باعث کاهش خونرسانی به استخوان اطراف ایمپلنت میشود و خود این امر خطر پس زدن ایمپلنت را زیاد میکند و قند توصیه شده جهت کاشت ایمپلنت قند ناشتا زیر ۱۴۰ و قند ۲ یا ۳ ماهه HbA1 c زیر ۷ میباشد.
  • از جمله موارد ریسک پس زدن ایمپلنت مصرف داروی اعصاب است و به دلیل اینکه مشکلات اعصاب در واقع به علت تاثیر منفی بر سیستم ایمنی و کاهش سطح سرتونین میتواند بر جوش خوردن استخوان اطراف ایمپلنت تاثیر بد گذاشته و خطر پس زدن را بیشتر نماید.
  • از جمله عوامل دیگر مصرف داروهای پوکی استخوان است که بدان آلدرونات ها میگوییم که بر نحوه جوش خوردن و کیفیت استخوانی اطراف ایمپلنت اثر بسیار مخرب می گذارد و در صورت مصرف اینگونه داروها منع کاشت ایمپلنت وجود خواهد داشت.
  • سیگار و الکل از عوامل مضر برای ایمپلنت میباشد:
    عوامل مضر مصرف الکل برای ایمپلنت دندان:
    ۱- خشک شدن و کاهش بزاق میشود که خود این امر باعث بروز زخم های دهان و کاهش خاصیت ضدباکتری بزاق میشود.
    ۲- الکل باعث افزایش درد بعد از جراحی ایمپلنت میشود.
    ۳- الکل با تاثیر منفی که بر سیستم ایمنی دارد ریسک پس زدن ایمپلنت را بیشتر میکند.
    ۴- الکل باعث کاهش خونرسانی به لثه و استخوان اطراف ایمپلنت میشود که خود آن ریسک پس زدن ایمپلنت را بیشتر میکند.عوامل مضر مصرف سیگار برای ایمپلنت دندان:
    ۱- باعث انقباض عروق اطراف ایمپلنت میشود که خود این امر باعث عدم ترمیم شدن مناسب استخوان و لثه اطراف ایمپلنت میشود.
    ۲- باعث خشکی دهان و خطر بروز عفونت را زیاد میکند و توقیه میشود حداقل یک هفته قبل از جراحی و یک ماه بعد از جراحی از استعمال دخانیات خودداری شود.

اگر می خواهید بیشتر درمورد ایمپلنت دندان بدانید، مقاله مراحل ایمپلنت دندان را مطالعه کنید.

دکتر شهرام اسعدی

 

اگر می خواهید نظرات بیماران ما را در مورد متخصص ایمپلنت  ، ایمپلنت دندان ، لمینت دندان ، جراحی لثه با لیزر و انواع خدمات لثه و دندان بدانید وارد لینک نظرات بیماران دکتر شهرام اسعدی شوید.

همچنین می توانید جهت اطلاع از قیمت ایمپلنت دندان ، قیمت لمینت دندان ، نوبت دهی و . با کلیک بر روی آی های زیر با ما در ارتباط باشید.

 

 

پرسش و پاسخ

 

تعیین وقت اینترنتی دندانپزشکی

 

ارتباط با مطب دکتر شهرام اسعدی

 


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها